Támogatóink

Adományozókat keresünk a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány által kezdeményezett négy elkülönített alap támogatásához! Kiválaszthatja, melyik Ön szerint a legrokonszenvesebb vagy legégetőbb kérdés a kerületben, s felajánhatja támogatását e konkrét célra! Így színvonalas projektek valósulhatnak meg  a ferencvárosi gyerekek, a ferencvárosi közterek, a Belső-Ferencváros és a József Attila-lakótelep érdekében. A kisebb-nagyobb adományok  összeadódnak a témák szerint elkülönített ALAPOKBAN.  Amikor összegyűlik 1 millió forint valamelyik alapban, a Közösségi Alapítvány PÁLYÁZATOT ír ki, és IX. kerületi szervezetek, csoportok, magánszemélyek terveinek támogatására fordítja a pénzt. részletek –)

 

Lépjen a Közösségi Alapítvány 100 barátja közé! Akik a Közösségi Alapítvány elindulását és működését személyesen fontos ügynek tartják, csatlakozhatnak az alapítvány barátainak köréhez. A rendszeres, havi 5-10 ezer forintos támogatások megteremtik a közösségi alapítvány folyamatos, független és fenntartható működésének alapjait. részletek –)

 

2012-ben, a teraszok nyitásával egyidejűleg elindítottuk az Igyon egy szódát Ferencvárosért! programot, melynek résztvevői – kerületi éttermek, kávézók, cukrászdák – szintén a Közösségi Alapítvány támogatói lehetnek : az üdítők árából összegyűlt pénz a tulajdonos által megnevezett támogatási alapot gazdagítja. részletek –)

 

Támogathatja adományával a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány alaptőkéjét is. Úgy gondoljuk, a tudatosan épített alaptőke növekvő hozama a kerületi ügyek támogatásának hosszútávon stabil lehetőségét teremti meg.

 

Ha kötődik a Ferencvároshoz, más formában is együttműködhet támogatóként alapítványunkkal. Lehet önkéntes, dolgozzunk együtt!  Segítheti a közösségi alapítványt szaktudásával, munkájával. Hozzájárulhat adományozói programjainkhoz vagy segítheti működésünket természetbeni adományokkal is. részletek–)