ÉLŐ ADÁS 2015 köszöntő

ÉLŐ ADÁS 2015 köszöntő

Üdvözöljük az ÉLŐ ADÁS zártkörű és rendhagyó esemény  meghívottjai között!

Ön azért jár ezen az oldalon, mert szándékában áll résztvenni a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány izgalmas adaptációs kísérletében, melynek keretében egy a világon már sok helyen sikerrel kipróbált adománygyűjtő est ferencvárosi változatát rendezzük meg! Köszönjük a bizalmat!

Ezen az aloldalon igyekszünk Önt tájékoztatni minden fontos körülményről, részletről, szabadon szemezgethet az információkból! Hangolódjunk egymásra és találkozzunk december 2-án, szerdán este 6 órakor, a Concerto Budapestben!

 

RÖVIDEN A CIVIL PROJEKTEKRŐL, AMELYEKRŐL EZ AZ EST SZÓLNI FOG ÉS AMIKRE TÁMOGATÁSOKAT GYŰJTÜNK:

 

 

rkm-profilkepA Romakép Műhely közösségi filmklub és a diákok bevonására, aktív részvételére alapozó egyetemi kurzus. A támogatásból egy a 2016-os évadra szóló nyomtatott programfüzet készítését és terjesztését, nagyobb összeg esetén  érzékenyítő, médiatudatosságra nevelő események szervezését tervezik.

 

 

vegleges kozossegi kertek logo_szinesA Kortárs Építészeti Központ célja, hogy a nagyközönség felé közvetítse az építészet, városfejlesztés és környezetalakítás kortárs kérdéseit és válaszait. A Közösségi Kert Program keretében ezúttal a Kerthatár Közösségi Kert területén a közösségi tér fejlesztéséhez és a 2016 tavaszától kísérleti jelleggel kialakítandó, innovatív, fenntartható és környezetkímélő városi módszereknek szeretnének teret adni.Első lépésként komposzt WC-k, majd biogáz felhasználásának lehetőségeire gyűjtenek.

 

 

 

zold-kakas-liceum-szki_256x120A Zöld Kakas Líceum egy olyan hely, ahova olyan diákok járnak, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott meg van bennük az érettségi vagy akár a továbbtanulás lehetősége is. Inkubációs programjának célja a 14 évesnél idősebb, un. “zűrös helyzetű” fiatalok számára olyan (esetenként vállalkozási) tevékenységek támogatása, melyek megalapozhatják egy sikeres karrier indítását.

 

 

MINDEN MÁSÉRT, AMIT AZ “ÉLŐ ADÁS” – RÓL ELŐZETESEN TUDNI ÉRDEMES, KATTINTSON!