Élő Adás 2016 köszöntő

Élő Adás 2016 köszöntő

Üdvözöljük az ÉLŐ ADÁS zártkörű esemény  meghívottjai között!

Ön azért jár ezen az oldalon, mert szándékában áll résztvenni a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány izgalmas adaptációs kísérletében, melynek keretében egy a világon már sok helyen sikerrel kipróbált adománygyűjtő est ferencvárosi változatát rendezzük meg! Köszönjük a bizalmat!

Ezen az aloldalon igyekszünk Önt tájékoztatni minden fontos körülményről, részletről, szabadon szemezgethet az információkból! Hangolódjunk egymásra és találkozzunk november 22-én, kedden este 6 órakor, a Budapest Music Centerben!

RÖVIDEN A CIVIL PROJEKTEKRŐL, AMELYEKRŐL EZ AZ EST SZÓLNI FOG ÉS AMIKRE TÁMOGATÁSOKAT GYŰJTÜNK:

Project Logo hu white

BUDAPEST HANGTÉRKÉPE” PROJEKT

” Elsősorban a közösségi történetmesélés, közösségi emlékezés fejlesztése a célunk. Ezen belül kiemelt témáink a közösségi kezdeményezések és terek bemutatása és népszerűsítése, a közösségi aktivizmus szélesebb körű elterjesztése, és párbeszéd a városról, mint élhető közösségi térről. Ehhez a célhoz egy nagyon újszerű platformot választottunk, amely h​árom cross-media aktivista (szerb, lengyel és magyar) közös projektjéből készül és​ amely három város (Budapest, Krakkó és Pozsony) hangtérképének ad helyet. Ferencváros – egy most támogatható,  izgalmas helyi projekt révén – elsők között kerülhet fel a Budapest Hang-térképre.”

tartkapu_logo„VÉDETT ÁTKELŐ” PROJEKT
„A pszichiátriai betegek az egészségügyi rendszerből kikerülve nem tudnak méltó önálló életet kezdeni. A művészetterápia hatékony eszköz személyes problémáik megközelítésére. A projektünk célja,  terápiás foglalkozásaik áthelyezése az egészségügyi intézményekből a Tárt Kapu Galéria civil, félelem és előítélet mentes közegébe. Befogadó és alkotó találkozási pont létrehozása, életminőségük javítása, személyiségük, kompetenciáik fejlesztése, közösségépítés. Galériánk a reintegráció és a kirekesztés elleni küzdelem terepe.”

varosperemen_logo_kicsi „A VÁROS PEREMÉN” PROJEKT

 „A még 2015 őszén indult, budapesti fiatalok társadalmi-művészeti projektje a városi szegregáció és stigmatizáció megértésére és enyhítésére irányul, és a városi szegénység felszámolásának kérdéseihez ad fontos támpontokat. Egyszerre célunk az egykori IX. kerületi Dzsumbuj néven ismertté vált, szükséglakás-telep emlékének megőrzése és tudományos igényű feldolgozása, valamint a régi lakókkal való kapcsolatfelvételen és ápolásán keresztüli közösségépítés, a társadalmi párbeszéd ösztönzése, művészeti eszközökön keresztül. A projektben többek között egy tavaszi programsorozatot tervezünk.”

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A RENDEZVÉNYRŐL ÉS A TÁMOGATHATÓ PROJEKTEKRŐL ITT, KATTINTSON!