FKA

A Ferencvárosi Közösségi Alapítványt azért hoztuk létre, hogy Ferencvároshoz kötődő személyek és cégek hozzájárulhassanak a kerület fejlődéséhez. Mi az, hogy közösségi alapítvány?

A közösségi alapítványok professzionálisan megszervezett adománygyûjtô, támogatásosztó és közösségfejlesztô szervezetek, melyek segítik a támogató és a megvalósító partnerek közötti együttmûködést. Feladatuk felmérni és közvetíteni a helyi szükségleteket, a helyi célokra adományozni kívánó magánszemélyek és vállalkozók, ill. vállalatok felé. A közösségi alapítványok figyelemmel kísérik az adományok útját, a célok megvalósulását, biztosítják a sikeres támogatási programok méltó nyilvánosságát.

A 2015 nyarára elkészült Hároméves jelentésünkben igyekeztük összefoglalni  mindent és olyan módon, amit és ahogyan  mi fontosnak tartunk elmesélni ahhoz, hogy bárkinek, ismeretlenül is kialakulhasson egy kicsit sem homályos képe arról hogy kik vagyunk, miért dolgozunk együtt és milyen értékek mentén, milyen célokat, milyen módszerekkel próbáltunk elérni? Írtunk benne arról is, hogy mi sikerült szerintünk igazán, és őszintén arról is, hogy  mi az, ami kevésbé.

Bár jól lehet, szervezeti jelentésekre lehet nem szokás azt kívánni, hogy jó szórakozást, mi mégis azt kívánjuk, hogy élvezettel olvassák el  történetünket!

Az FKA HÁROMÉVES JELENTÉSE ITT OLVASHATÓ.

A korábbi , a 2011-es alapítványi bejegyzés előtti történetünk első összefoglalója