ÁLLANDÓ ÖNKÉNTESEINK

Fiatalként kerültem kertvárosi budaiként a Ferencvárosba, és azóta itt lakom, már a negyedik lakhelyen, és szerintem nem is fogok innen elköltözni. Nagyon megszerettem a belvárosi nyüzsgés és a sok zöld terület keverékét, itt érzem otthon magam. Nagyon megörültem, amikor tervező grafikusként lehetőség nyílt arra, hogy visszaadjak a kerületnek valami keveset azok után, hogy mennyit kaptam az elmúlt években.

BALOGH RÉKA

az FKA állandó önkéteseA nyilvánosság működéséről felgyűlt ismereteimet szeretném az alapítvány rendelkezésére bocsátani. Szeretném, ha Ferencvárosban is egyre több önálló, felelős ember tenne és tehetne a közvetlen környezetéért. Az alapítványnál hozzáértőbb és hitelesebb közeget a feladat megoldására nem nagyon tudok elképzelni.

BARDÓCZ IVÁN

Gyetvai Zsuzsa Régóta szerettem volna önkéntes lenni, de nem gondoltam volna, hogy videókészítéssel is tudok egyszer segíteni. Pár éve foglalkozom videózással és nagy kihívásnak tartom úgy felvenni és megvágni valamit, hogy az visszaadja az az adott esemény hangulatát  még akár azoknak is, akik nem tudtak jelen lenni. Lenyűgöz, hogy milyen nagy öröm visszanézni egy-egy korábbi eseményt és felelveníteni az élményeket. Ebben szeretnék segíteni az alapítványnak és remélem, hosszú távon részese lehetek ennek a családias csapatnak.

GYETVAI ZSUZSA

Az alapítvány közösségért végzett munkáját nagyra becsülöm. Természetes dolog, hogy érdemeihez méltó növekedése folyamatosan megköveteli a megfelelő szintű technikai háttér biztosítását a pénzügyi tervezés és kontrolling területén is. Öröm számomra, hogy ebben a témában, másfél évtized alatt összegyűlt szakmai tudásommal segíthetem Őket.

MÁTÉ ENDRE