Az FKA 100 Barátja

Az FKA 100 Barátja

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány Barátai kerületi kötődésű magánemberek, családok, vállalkozások, akik megismerték munkánkat, szimpatikusnak találják elképzeléseinket, s szükségesnek tartják tevékenységünket a Ferencvárosban – úgy döntöttek, rendszeres támogatást nyújtanak az alapítvány működéséhez, legalább egy éven át.

Egyezséget kötünk a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány minden Barátjával:  havonta 5-10 ezer forintnak megfelelő összeggel támogatják az Alapítványt: tetszés szerint  a működési költségeket vagy az alaptőke növelését.

Barátaink támogatásának köszönhetően az FKA folyamatosan,  átláthatóan, professzionálisan és függetlenül dolgozhat, anélkül, hogy a politikának, az önkormányzatnak, bármely csoportnak, támogatónak meghatározó befolyása lenne a döntésekre. Mindazonátal tevékenységünket továbbra is önkéntes munkára alapozzuk.

 

Szeretné tudni, kik tartoznak a FKA 100 Barátja közé?

 

 

MIT NYÚJTUNK A BARÁTAINKNAK?

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány Barátaira, mint az alapítvány munkájának személyes segítőinek exkluzív körére tekintünk, ezért számukra a következő lehetőségeket ajánljuk:

1. A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány Barátainak portréját/vállalati profilját szeretnénk megjeleníteni az alapítvány kommunikációjában, mindenekelőtt a honlapon és a sajtóban.

2. A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány Barátai   biztosak lehetnek abban, hogy elsőként és közvetlenül ismerhetik meg a közösségi alapítvány programjait, akcióit, terveit. három-négy havonta exkluzív hírlevelet készítünk számukra, amelyben beszámolunk munkánkról.

3. Meghívás minden évben egy évvégi gála-rendezvényre, ahol a Ferencvárosi Közösségi  Alapítvány Barátai  találkozhatnak és megismerkedhetnek egymással, a kurátorokkal, és az alapítvány meghatározó személyiségeivel.

4. Minden barátunk kitűzőt és matricákat kaphatnak.

 

Szeretne az FKA 100 Barátja köréhez csatlakozni? 

Szeretne többet megtudni az FKA 100 Barátja programról?

Keresse Benedek Gabriellát a 70/6131 965 számon, vagy írjon nekünk e-mailen: [email protected]