Zenés jótékonysági borkóstoló, ajánló kisfilmünkkel. Most foglaljon helyet magának!

Zenés jótékonysági borkóstoló, ajánló kisfilmünkkel. Most foglaljon helyet magának!

Ferencvárosi Közösségi Alapítvány fontos lépés előtt áll. Az elmúlt évek több sikeres jótékonysági rendezvénye és akciója után idén ősszel arra készülünk, hogy kiírjuk első saját támogatásosztó pályázatunkat olyan helyi projekt-ötletek, kezdeményezések javára, amelyek a ferencvárosi gyerekekért születnek. Ehhez, folytatva  tavaszi “Tankolj fel!”adománygyűjtő kampányunkat, ősszel is rendezvényekkel szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy hamarosan összegyűlhet a pályázati kiíráshoz szükséges 1 millió Ft-unk, tankunk még félig üres, de félig már tele!

Október 9-én, szerda este 19 órától a Púder BárSzínházban (IXRáday utca 8.) az Állampolgári Részvétel Hete eseményeként – Zenés Jótékonysági Borkóstolót szervezünk a Ferencvárosi Gyermekekért Alap javára, melyre szeretettel várunk minden Barátot és Érdeklődőt, jelenlegi vagy jövőbeli Támogatót!

Az eseményen, azon túl, hogy röviden beszámolunk alapítványunk munkájáról, megismerkedhetnek Zwack Izabellával,  Ferencváros egyik legrégibb, patinás vállalkozásának képviselőjével, az FKA támogatójával és finom boraival.  Mindezt kellemes borkorcsolyával kínáljuk,  aláfestőként a Canarroval.  A Canarro egy harmonikán (Pagonyi András) és egy hegedűn (Szakál Tamás) megszólaló „világzenei utazás”.

Támogatói jegy 4000 Ft, kiemelt támogatói jegy: 10000 Ft. A kiemelt támogatói jegyet  igénylő vendégeket  feltüntetjük a honlapunkon és meghívást kapnak az alapítvány évzáró bankettjére.

Támogatói jegyek a helyszínen is kaphatók, de  foglaljon már most helyet magának a jótékonysági estre! Október 5-ig előzetes “székfoglalókra”  van lehetőség, az FKA számlájára történő közvetlen utalással, Számlaszámunk: 11709002-20130381,  a közleménye, kérjük, írják be, hogy “székfoglaló adomány”! 

Október 5-ig előzetes “székfoglalókra” van lehetőség, az FKA számlájára történő közvetlen utalással, Számlaszámunk: 11709002-20130381, a közleménybe, kérjük, írják be, hogy “székfoglaló adomány”!

 

További információkért, kérjük, hívja Scsaurszki Tamást, a 06-20/243-8491-es számon!

Találkozzunk a Púderban, töltsünk együtt egy kellemes estét, egy jó ügy érdekében!

Köszönettel:

Az FKA kurátorai

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány célja a kerületi adományozás fejlesztése, a helyi közösségi tevékenységek támogatása és a kerülethez való kötődés erősítése. Rövidfilmünk az alapítvány eddigi programjairól itt tekinthető meg.