Küldj élményt a Ferencvárosba!

Küldj élményt a Ferencvárosba!

Legyen otthon december 2-én, 3-án, talán még 4-én is, mert jön az Élményfutár. Bizony, bizony!” (Klapka György)

Idén is Élménykalendáriumot rendez a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány: szép és igaz történetekért cserébe kulturális élményt adhatunk ferencvárosi szerettünknek. A játék részletei kiderülnek a következő videónkból, mint ahogy az is, mit keres a Klapka-idézet a mottóban.


Az élményeket rejtő kalendárium a december 8. és 16. közötti napokat öleli fel. Az egyes napokra kattintva a program támogatói által felajánlott kulturális élmények kerülnek felszínre: többek között színházjegyek, múzeumi belépők, könyvutalványok. Ezek közül a számodra kedveset elküldheted ferencvárosi szerettednek, egy történetért cserébe, amely megindokolja, miért pont ő érdemes az ajándékra.

ÉLMÉNYKALENDÁRIUM 2013

 

 

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány facebook-oldalán keresztül privát üzenetben elküldött történetek közül az alapítvány kurátorai kiválasztják a számukra legkedvesebbeket, és november 30-ig értesítik a feladókat, hogy élmény-ajándékuk célba ér-e. A nyertesek ajándékát december 2. és 4. között Élményfutár viszi házhoz, és ha nincs ellene kifogás, akkor a nyertes történetek és az ajándék-átadás némi nyilvánosságot is kap.

 

 

Az ÉLMÉNYKALENDÁRIUM főtámogatója a C-Vision Kft. A támogatást a cég döntése szerint a Ferencvárosi Gyerekekért alapba tesszük és a kerületi fiatalok életét jobbá-szebbé-érdekesebbé tevő projekteket támogatunk belőle.

A program támogatói: Nemzeti Színház, Dandár Fürdő, Pinceszínház, Medence Csoport, Trafó, Púder Bárszínház, Két Egér könyvesbolt, Ludwig Múzeum, Krétakör, Stúdió K Színház, Turay Ida Színház, DOCUART, Iparművészeti Múzeum, Megoldások Szobaszínháza, Budapest Music Center, Lurdy Cinema City,  Klapka Üzletház.