Akikre büszkék vagyunk: az FKA swimathonistái!

Idén 20-an vállalták – páran családtagokkal együtt-  hogy úsznak értünk a SWIMATHON 2017 közösségi adománygyűjtő kampányban! Ez azt jelenti, hogy nem csak hogy vízbe merülnek június 18-án vasárnap délelőtt a Kőér utcai uszodában, de saját ismeretségi körüket megszólítva, gyűjtenek is az Ferencvárosi Közösségi Alapítvány kiszámítható, független működéséért. Ez utóbbi szándékot és célt jelzi  támogatható programunk neve is: Fix Pont Ferencvárosért.

Az FKA idei úszó-válogatottját itt ismerhetitek meg, érdemes elolvasni a bemutatkozójukat, hogy hány féle motivációval, szándékkal, inspirációval vágtak  bele ebben a hatalmas kihívásba! Külön érdemnek  és megtiszteltetésnek tartjuk, hogy legtöbben közülük még sohasem gyűjtöttek korábban adományt, most pedig bevállalták ezt a próbát, értünk!

Az úszók adatlapján található TÁMOGATOM gomb megnyomásával, bárki pár perc alatt könnyedén elküldheti adományát egy bankkártyás fizetéssel, sőt, személyes üzenetben bátoríthatja is őket a www.swimathon oldalon!

Ismerjétek meg őket! Támogassatok egy úszót, adjatok egy jó ügynek!