A Szegya Ördögök is ringbe (kispályára) szállnak

A Szegya Ördögök is ringbe (kispályára) szállnak

A Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium diákjai is részt vesznek a 2012-es FAKK-on, a II. Ferencvárosi “Aput a Kapuba” Kupán, április 14-én, szombaton, a Kerekerdő parkban. Részletek a programról itt.

A győztesnek járó Vándorkupán túli 50-100 ezer Ft pénzügyi támogatásból új padokat szeretnének az iskolai díszudvarra, vagy/és  “néhány focilabda, röplabda és kosárlabda beszerzése mindig aktuális, mert hamar tönkremennek és a meglevő készleteink pótlásra szorulnak.”

A “Szegya Ördögök” csapata:

“Budai Bence, a kapus fia szintén focirajongó. Lakits család: apuka, Gyuri, Márton tavaly is részt vettek a tornán idén sem szeretnék kihagyni. Szabó Endre és Péter testvérek, imádnak sportolni, legyen az bármi, Szabó Kázmér „Kazi” hátvéd és mindenes fociőrült.”

Apu  a Kapuban:   

“Budai Balázs apus kapus. több amatőr labdarúgó bajnokságban is véd, imádja a focit, minden lehetőséget (és remélhetőleg a labdát is) megragad-ja.”

A pályázati adatlapon arra a kérdésünkre, miszerint

“Mi az, ami nem tetszik itt Nektek a Ferencvárosban?”  ezt a választ kaptuk tőlük:

“Kevés hely van ingyenes sportolásra, ahol van szabad pálya ott sokan vannak. Nincs igazán fedett létesítmény (csarnok) kosárlabdázásra, illetve télen sportolásra.”

Kétségtelen,  van dolga a Ferencvárosi Közösségi Alapítványnak ezen a téren is….

Hajrá Szegya Ördögök!