Több mint 3 millió Ft gyűlt össze ismét az Élő Adáson! VIDEÓval!

Több mint 3 millió Ft gyűlt össze ismét az Élő Adáson! VIDEÓval!

Óriási sikerrel, és több mint 3 millió Ft felajánlással  ért véget a IV. Élő Adás közösségi adománygyűjtő estünk, amelyet 2018 november 22-én rendeztünk meg, a ferencvárosi Corvin Hotel Budapest nagytermében. Az idén összegyűlt 100 vendég ismét helyi kötődésű magánszemélyek és vállalkozók voltak, akik  jellemzően tíz ezer és több szár ezer Ft közötti adományokkal járultak  hozzá a bemutatkozó projektek megvalósulásához.

 

 

KONKÁV AUDIO

Élő adás

Élő adás

 Konkáv Audio projektre összesen 1.059.000Ft felajánlás érkezett.  A térben és tartalomban is többszintű programot kínáló ferencvárosi ifjúsági iroda, prevenciós műhely és közösségi tér ebből egy olyan zenei projektet tud megvalósítani 2019. januárja és júniusa között, melynek legfőbb részei: heti rendszerességű hangszeres foglalkozások a Common Vibe együttes tagjaival együtt, hangszervásárlás, utazás Ózdra és közös felkészülés és felvétel a Várkonyi Csibészekkel, majd közös fellépés Budapesten. Ezen felül készül  a támogatásból egy road movie, és folyamatos közösségfejlesztő munka is folyik majd a résztvevő gyerekek között.

 

 

ÖSSZEFONÓDVAkosárfonó műhely a sérülékeny nők jövőjéért

Élő adás

Élő adás

 A most 1.360.000Ft felajánlást kapott Mighelp Egyesület azt mutatja meg nekünk, hogy mit adhat a résztvevőiben és alkotásaiban is igazán színes Összefonódva  Műhely a hozzájuk csatlakozó sérülékeny nőknek. A műhelyben eredeti afrikai alapanyagokból tanulnak meg kosarakat készíteni külföldi nők és olyan magyar nők, akik különböző hátrányokkal küzdenek (gyermeküket egyedül nevelők, mélyszegénységben élők, munkanélküli nők). A kosárfonó műhely egyszerre szeretné átadni e szép mesterség alapjait és szeretne  támogató közösségévé válni a benne résztvevő nőknek, miközben megteremtheti egy egyesületi nonprofit vállalkozási láb alapjait is.
 

TAVASZI TÁBOR 2018

Élő adás

Élő adás

 

 A több évtizedes múlttal és kipróbált, eredményes módszertannal rendelkező, az Élő Adáson 850.000 Ft felajánlást gyűjtött Studium Generale Alapítvány diák-oktatói, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói, ingyen adják tovább, amit maguk is ingyen kaptak. Tavaszi Tábor érettségi és felvételi-előkészítő programjukkal azoknak segítenek, akikben nehéz körülményeik ellenére, minden potenciál megvan ahhoz, hogy a jövőben  felelős közgazdászokként,  üzletemberekként dolgozzanak vagy  más területen teremtsenek értéket.

 

 

 

Köszönjük az adományokat és köszönjük valamennyi természetbeni támogatónk segítségét!

Főtámogatónknak:

 

És további kerületi támogatóinknak:

Külön köszönet a Sütiflotta önkénteseinek és az FKA munkatársainak/önkénteseinek : 

Miklusicsák Aliz koordinátornak, Kurucz Verának, Gebei-Szaplonczai Rékának, Gabriella Benedek Gabinak,  Zagyva Katalinnak,  Pócsik Andreának,  Barna Ilonának,  Polyacsko  Orsinak, Barna Tibornénak,  Temesváry Péternek, Zeke Angélának, Elica Winchesternek, Horváth Pannának, Kovarszki Andreának,  Velenczei Áginak, Tukarcs Klárának, Ada Ámonnak,  Barna Erának,  Scsaurszki Tamásnak,  Kovács Editnek, Fenyvesi Péter Fenyónak,  Oláh Rolandnak, Berecz Péternek, Meggyes Bencének, Gross András Somának, Kiss Beának és  Komáromi Mátyásnak.