Swimathon 2016 – Démétér Ház részbeszámoló

Tisztelt Adományozók!

Alábbiakban hírt adunk a Swimathon 2016 közösségi adománygyűjtő kampányban támogatott projekt alakulásáról, a szervezettől kapott részbeszámoló alapján, melyet kuratóriumunk 2017. június 3-án elfogadott. A program megvalósítása még zajlik, következő beszámoló hírlevelünk 2017 őszén várható. A korábban megkötött támogatási szerződésről 2016 őszi hírlevelünkben tájékoztattunk, nyilvánosságra hozva akkor annak tartalmát is, amely most is elérhető honlapunkon.

Démétér Ház Alapítvány –  A Démétér Ház bővítése projekt

Swimathon 2016 támogatás: 2 716 614 Ft

A Démétér Ház felújítása program célja a Szent László kórházban csontvelő-transzplantált gyerekek és családtagjaik számára fenntartott, az utókezelés ideje alatt használatos apartmanház bővítése volt. A támogatásgyűjtő FKA úgy állapodott meg a kedvezményezett szervezettel, hogy bár a kapott támogatási összeg nem elegendő az építkezés megkezdéséhez, a további sikeres támogatásgyűjtés reményében, figyelembe véve a Démétér stratégiai céljait is e munkában – a támogatóktól kapott pénzt átutalja számukra. Örömmel számolunk be róla, hogy Az azóta eltelt időszakban sikerült más támogatást is kapniuk, így az építkezés elindulhat.

A velünk kötött támogatási szerződés itt érhető el, további információk a részbeszámolójukban olvashatók.