Praktikus információk az ÉLŐ ADÁS rendezvénye kapcsán

Praktikus információk az ÉLŐ ADÁS rendezvénye kapcsán

E hét szerdán, december 2-án, este 6 órától, nagy-nagy szeretettel várjuk az ÉLŐ ADÁS​ közösségi adományozói Esten, a Concerto Budapest épületében! (Budapest, IX. Páva utca 10.)

​Ahogy arról korábban is írtunk már, a program, ​egy rövid regisztrációt követően,  egy állófogadással kezdődik, ahol már alkalmunk lesz ismerkedni, hangolódnunk a programra és egymásra…

Kérjük, hogy lehetőség szerint érkezzen pontosan! Ennek érdekében is tájékoztatjuk vendégeinket, hogy autóval parkolni a környékbeli ​utcákban, illetve a Mester és Páva utca sarkán, a SPAR mellett található, Mester utcai parkolóházban (Mester utca 30-32.)  lehet! Ha esetleg kerékpárral jönne, sajnos a Concerto Budapestnek saját biciklitárolója nincs, de a hozzájuk tartozó kerítést használhatjuk  a lekötéshez!

Lesznek külföldi vendégeink is, őket önkéntes ​tolmácsaink fogják segíteni. Az eseményről egy összefoglaló videó készül, de a felajánlott támogatások természetesen nem lesznek nyilvánosak.

Ha bármilyen kérdése van még, forduljon hozzánk bizalommal, illetve a helyszínen (az iskolai közösségi szolgálat keretében) hostessként önkénteskedő fiatalok is szívesen segítenek bármiben!

Találkozunk szerdán, este 6-kor!