Miért érdemes…?

Miért érdemes…?

Milyen előnyei vannak, ha a Közösségi Alapítványon keresztül támogat egy rokonszenves ügyet?

– Közvetítésünkkel jobban láthatóvá válnak kerületben támogatható értékes  kezdeményezések. Adományozóként élő, valós kapcsolatba kerülhet az Ön által támogatottakkal és közvetlenül ismerheti meg azok munkáját, akiket támogat.

– Ha helyi ügyeket szeretne támogatni, de nem tudja merre induljon, milyen szükségletek,  jó kezdeményezések keresnek finanszírozókat, mi helyismerettel és helyi kapcsolatokkal rendelkezve adunk Önnek tanácsot, gondoskodva arról is, hogy az  Ön legfontosabb szempontjai érvényesülni tudjanak a mérlegelésben és  választásában.

– Teljes  átláthatóság mellett kísérheti végig  támogatásának útját, s részletesen beszámolunk az elért eredményekről, adományának felhasználásáról.

– Ha Ön olyan helyi vállalkozó vagy vállalati vezető, aki felelősséget érez a kerületi közösség  életéért is, és szívesen támogatna helyi ügyeket, de  a úgy érzi nincs elég kapacitása és/vagy  szaktudása ezzel foglalkozni,  akkor készek vagyunk átvállalni az ezzel járó feladatokat (kiválasztás, nyomonkövetés, kapcsolattartás, népszerűsítés), miközben meghagyjuk Önnek az adományozással járó  jó érzést,  a közösségi elismerést, miközben megmaradhatnak az Ön kezében a fontos döntések.

– Pénzügyi szempontok is fontosak. Jelentősen csökkentheti vállalatának  társadalmi felelősségvállalásával kapcsolatos költségeit, miközben jelentősen növelheti kerületi ismertségét. Alapítványunk nagy energiát fordít minden támogatott projektünk népszerűsítésére és a támogatók megismertetésére is.

Velünk minden együttműködési forma lehetséges, amelynek célja a(z) FKA céljaival találkozik.
Közvetlen és rugalmas kerületi kapcsolatok kialakítására törekszünk.


Szóljon hozzá! További információkért vegye fel  a kapcsolatot velünk itt! Köszönjük.