Kinek a kezében lesz a videó kamera?

Kinek a kezében lesz a videó kamera?

Fontosnak tartjuk, hogy az első hazai ÉLŐ ADÁS támogatási estünk legizgalmasabb pillanatait megörökítsük, és egyben azt is, hogy mind a bemutatkozó civil szervezeteknek, mind a szervező-házigazda Ferencvárosi Közösségi Alapítványnak módja legyen minél körültekintőbben kiértékelni az eseményt. Ahogy ezt többször is leírtuk, ez számunkra is egy izgalmas kísérlet, szeretnénk tanulni belőle. Ezért a rendezvényen videó készül, de természetesen az egyes  felajánlott támogatások nem lesznek nyilvánosak és személyekhez köthetők.

A kamerát Pivarnyik Balázs, korábbi ferencvárosi diák, jelenleg az ELTE TÁTK hallgatója, az Origo egykori fotósa fogja kezelni. Balázs már többször is bizonyította, hogy mind felkért munkatársként, mind önkéntesként hozzáértéssel és nagyfokú érzékenységgel nyúl az Alapítvány által hozott témákhoz. Két korábbi munkáját idézzük most fel itt!

a 2014-ben készült, sörkóstoló támogatásgyűjtő estünk videóját 

és “Az FKA Hároméves jelentése 2012- 2014″ kiadványunkhoz készült, fekete-fehér ferencvárosi fotóit, amelyek ezen a linken tekinthetők meg.