Csatlakoztunk az 5Pont Budapest kampányhoz

Csatlakoztunk az 5Pont Budapest kampányhoz

“Azt látjuk, hogy sokan úgy gondolják, hogy a környezetük, lakóhelyük, sőt a közérzetük, biztonságuk és boldogságuk mind olyan adottságok, amelyhez leginkább alkalmazkodni lehet csak, de azok nem alakíthatóak, változtathatók. Várnak az önkormányzatra, az államra, vagy a sült galambra. A civil szervezetek jelentős része folyamatos és súlyos forráshiánnyal küzd, és bár egyre többen ismerik fel, hogy a korábban kitaposottnak hitt utak már nem járhatóak számukra, mégsem képesek kilépni ebből a kiszolgáltatott szerepből.”- így kezdődik az a bemutatkozónk, amivel felkerültünk az 5 Pont Budapest kampány csatlakozói közé.

A Humánplatform- amely  az egészségügy, a kultúra, az oktatás és a szociális ágazat terén működő szakmai és civil szervezetek, valamint személyek összefogása, és amelynek célja .  a szakmai értékek közvetítése és védelme, az emberi életminőség javulása és a társadalmi szolidaritás erősödése –

Az 5 Pont  Budapest Kampányhoz csatlakozó szervezetek olyan civilek alkalmi koalíciója, amely szervezetek  magukénak érzik a főváros ügyeit, és 5 fontos érték mentén szedték össze a város problémáira kínált javaslataikat.

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány javaslatai itt olvashatók el.