Élő Adás 2019 közösségi adománygyűjtő est – MEGHÍVÓ

Szeretettel várjuk a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány  V. Élő Adás közösségi adományozói estjén, amelyen idén is három izgalmas ferencvárosi kötődésű közösség mutatja be támogatásra méltó projektjét: a Társadalmi Innovációs Alapítvány Ferenc téri Klubja, a Nem Adom Fel Alapítvány és a Kilencben az élet blog.

Banner2019_H

Az Élő Adás a londoni The Funding Network által működtetett, világszerte sikeres adománygyűjtő rendezvény adaptációja, melyet alapítványunk rendezett meg először Magyarországon. Az elmúlt négy évben már 12 projektet tudtunk ily módon támogatni, több, mint 12 millió forinttal, többek közt közösségi kertet, dokumentumfilmes műhelyt, skandináv témájú konferenciát, roma fiataloknak szóló zenei programot, itt élő külföldi nőknek integrációs kosárfonó műhelyt és hátrányos helyzetű fiataloknak ingyenesen kínált felvételi előkészítő tábort.

Az Élő Adás egy zártkörű, exkluziv közösségi esemény. A regisztráló vendégeinktől azt kérjük, hogy az est folyamán minimum 10 000 forinttal támogassanak egy nekik tetsző projektet!  A támogatásokat mind magánszemélyként, mind vállalkozóként vagy nagyvállalati képviselőként is felajánlhatják vendégeink, s a támogatás tényét, kérésükre, nyilvánosan is feltüntetjük. A kapott felajánlásokról a szervező FKA minden esetben adományigazolást állít ki, mint közhasznú civil szervezet. A befolyt adományokból 9%- ot  a szervező FKA elkülönít szervezési költségekre.

Az eseményről készült néhány perces tavalyi videónk itt látható:

Vendégeinket november 27-én, szerdán 18:00-tól állófogadással várjuk a Corvin Hotel rendezvény-termében (1094 Budapest, Angyal u. 31.) 18.30-kor kezdődik a műsor várhatóan 21:00-kor ér véget. Részvételi szándékát, kérjük, ezen a linken jelezze!

Az est természetbeni támogatóinak köszönjük felajánlásaikat!

Corvin_logo
nandori_cukraszda_logo_220x200