dec. 16. ÉLMÉNYKALENDÁRIUM

december 16. vasárnap 16-20 óra: Film közkívánatra  a DocuArtban!

A DocuArt filmvetítéssel és forralt borral ajándékozza meg a IX. kerület lakóit – sőt, még a filmet is Ti választjátok!
A Palantír Film Alapítvány a 9. kerületben, az Erkel és a Ráday utca sarkán lévő épületben üzemelteti a DocuArt Filmművészeti Központot, ahol videokönyvtár és a moziterem is helyet kap.

Az ÉLMÉNYKALENDÁRIUM programsorozat keretében viszont a film kiválasztásának lehetőségét a néző kezébe adjuk! Javasolunk 4 különféle témájú filmet és csak aznap áruljuk el az eredményt a vetítőben! Forralt borral és a meglepetésfilmmel várunk mindenkit!

“A Palantír Film Alapítvány a 9. kerületben, az Erkel és a Ráday utca sarkán lévő épületben üzemelteti a DocuArt Filmművészeti Központot ahol videokönyvtár és a moziterem is helyet kap. Rendszeresen vetítünk dokumentumfilmeket, tartunk fesztiválokat és egyéb eseményeket. A Jó tett hete programsorozat keretében viszont a film kiválasztásának lehetőségét a néző kezébe adjuk! Javasolunk 4 különféle témájú filmet és csak aznap áruljuk el az eredményt a vetítőben! Forralt borral és a meglepetésfilmmel várunk mindenkit!

Kíváncsian várjuk, hogy milyen ajándékkal lephetjük meg egymást!

Itt lehet szavazni, hogy melyik film legyen levetítve!

Ajándékozó: DocuArt, az Első Magyar Dokumentumfilm-gyűjtemény és Mozi

december  16. vasárnap 10-14 óra:  Asztaltenisz bajnokság
Vendel utcai Sportcsarnok, Vendel utca 10.
Ajándékozó: Horizont Szociális Alapítvány, Vendel utcai Sportcsarnok

Ha szeretsz játszani, versenyezni, akkor feltétlenül gyere el, lehetőség lesz versenyezni, kisebb bajnokságot játszani, vagy csak “pötyögni”.
Felszerelés: tornacipő, pingpongütő, jó kedv, vidámság.

Ajándékozó: Horizont Szociális Alapítvány, Vendel utcai Sportcsarnok

ÉLMÉNYKALENDÁRIUM NAPRÓL-NAPRA

Az ÉLMÉNYKALENDÁRIUM a Ferencvárosban programsorozat mottója: “Helyben, közösen”. 2012.december 8 és 16.-a között közel húsz ingyenes program várja a kilencedik kerületben élőket, dolgozókat, és a Ferencvároshoz kötődőket.Buzdítjuk a kerületieket, vegyenek részt, ismerjék meg egymást, hiszen mindenki adhat valamit a közösségének, ahogyan sokat kaphat is tőle.