ÉLMÉNYKALENDÁRIUM

ÉLMÉNYKALENDÁRIUM

Az ÉLMÉNYKALENDÁRIUM mottója: “Helyben, közösen.” A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány ünnepek elé szánt akciója arra buzdítja a kerületieket, hogy minél többen vegyenek részt a programokon, ismerjék meg egymást, hiszen mindenki adhat valamit a közösségének, ahogyan sokat kaphat is tőle.

Színházi koncert, könyvesbolti mesedélután, logikai társasozás, ingyen fürdőzés, mozi egy mongol jurtában, dunaparti villamosút házi süteményekkel. 2012.december 8 és 16.-a között közel húsz ingyenes programmal várja a kilencedik kerületben élőket, dolgozókat, és a Ferencvároshoz kötődőket, a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány “ÉLMÉNYKALENDÁRIUM” című programsorozata.

A hagyományteremtés szándékával született karácsonyi rendezvényhez olyan kilencedik kerületben élő helyi vállalkozók, intézmények, civilek és művészek csatlakoztak, akik a közelgő ünnepek apropóján, valamennyien egy-egy különleges közösségi, kulturális élménnyel szeretnék megajándékozni a körülöttük élőket. A programok az alapítvány egyik legfontosabb célkitűzését, a  közösségi adományozás, azon belül is a nem pénzbeli támogatások fontosságát, a környezetünkben élők iránti odafordulás örömét és a szomszédságainkban megbújó értékek felfedezését kívánják népszerűsíteni.

“Fantasztikus volt megélni, hogy az Élménykalendárium ötletére mindenki azonnal igent mondott! Mivel mi azokat igyekszünk megszólítani, akik jobb közérzettel szeretnének élni és dolgozni a Ferencvárosban, a karácsonyi programsorozathoz felkért csatlakozók nagyon könnyen azonosultak céljainkkal,  izgatottan és nagy örömmel vetették bele magukat az ajándék-események tervezésébe!” – számolt be az alapítvány legújabb kezdeményezéséről Miklusicsák Alíz, a szervezet egyik kurátora.

Ha többet szeretne tudni a programról vagy csatlakozni szeretne hozzá, keresse Miklusicsák Alízt a 06-70/428-64-03-as telefonszámon!