ÉLMÉNYKALENDÁRIUM

ÉLMÉNYKALENDÁRIUM

Az ÉLMÉNYKALENDÁRIUM a Ferencvárosban programsorozat mottója: “Helyben, közösen”. 2012.december 8 és 16.-a között közel húsz ingyenes program várja a kilencedik kerületben élőket, dolgozókat, és a Ferencvároshoz kötődőket.

ÉLMÉNYKALENDÁRIUM NAPRÓL-NAPRA

Buzdítjuk a kerületieket, vegyenek részt, ismerjék meg egymást, hiszen mindenki adhat valamit a közösségének, ahogyan sokat kaphat is tőle.

Színházi koncert, könyvesbolti mesedélután, logikai társasozás, fürdőzés ingyen vízi masszázzsal, dokumentum filmes kívánság-mozi, dunaparti villamosút házi süteményekkel.

A hagyományteremtés szándékával született karácsonyi rendezvényhez olyan kilencedik kerületben élő helyi vállalkozók, intézmények, civilek és művészek csatlakoztak, akik a közelgő ünnepek apropóján, valamennyien egy-egy különleges közösségi, kulturális élménnyel szeretnék megajándékozni a körülöttük élőket. A programok az alapítvány egyik legfontosabb célkitűzését, a  közösségi adományozás, azon belül is a nem pénzbeli támogatások fontosságát, a környezetünkben élők iránti odafordulás örömét és a szomszédságainkban megbújó értékek felfedezését kívánják népszerűsíteni.

“Fantasztikus volt megélni, hogy az Élménykalendárium ötletére mindenki azonnal igent mondott! Mivel mi azokat igyekszünk megszólítani, akik jobb közérzettel szeretnének élni és dolgozni a Ferencvárosban, a karácsonyi programsorozathoz felkért csatlakozók nagyon könnyen azonosultak céljainkkal,  izgatottan és nagy örömmel vetették bele magukat az ajándék-események tervezésébe!” – számolt be az alapítvány legújabb kezdeményezéséről Miklusicsák Alíz, a szervezet egyik kurátora.

Ha többet szeretne tudni a programról, keresse Miklusicsák Alízt a 06-70/428-64-03-as telefonszámon!