Élménykalendárium december 15.

Púder Bárszínház ajándéka: családi jegy a Púder Matiné gyerekfoglalkozásra, amely 11 órakor kezdődik.

A Tordai-Farkas család már második ajándékot kapják, most Bálintnak küldte a vele egy házban lakó Marci a Púder Bárszínház ajándékát. Levelet nem írt, mert amikor Marcinál jártunk, akkor jutott eszébe, hogy ő kinek adna örömmel. Valóban örült Bálint.

 

Turay Ida Színház ajándéka:  4 db. jegy a Didergő Király  című gyerekelőadásra, amely 10: 30 perctől kezdődik.

Az ÉLMÉNYFUTÁRhoz érkezett egy levél Kriski Zsuzsától, aki a kerületben lakik a családjával és azt kérte, ha még marad ajándék, őket meg lehet lepni. Részlet a mai levélből, miután hazaérkeztek a Turay Ida Színházból.

 

“Az előadás szuper volt!!! Hanna volt a legkisebb a nézőtéren, de elejétől a végéig nemcsak végigülte, hanem követte, élvezte az előadást. A vicces részeknél nevetett, sokat tapsolt, hujjogott és irtó cuki módon kommentálta a látottakat (szerencsére a közepére megértette, h annyira nem kéne, mert egyedül ő dumált). Fel-fel kiáltott, h király, bohóc, alszik, sír, lány, ilyeneket. A zenés részeknél meg ülve táncolt Előttünk ült két felnőtt nő (gyerek nélkül, nem tudom mivégre), de ők az előadás helyett Hannát nézték végig és utána hosszasan áradoztak, h mennyire cuki volt. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük az élményt!”

Budapest Music Center ajándéka:  2×2 db. jegy a Kelemen Kvartett Bartók estje című koncertre.

Dr. Katona Klára kapta a BMC ajándékát, melyet Berecz Dénes küldött neki. Részlet a levélből.

“Egyszer volt, és még a most is van egy hely, ahol segítségért, jó szóért, irány mutatásért, mennek el az emberek egy csoda jó helyre.A Boráros téri Szabó Ervin Könyvtár olvasótermében minden héten hétfőn hosszú évek óta ingyenes jogsegélyszolgálatot lát el
Dr. Katona Klára ügyvédnő.
Klára jól ismeri a szakmáját ennél jobban már csak a ferencvárosi embereket ismeri jobban.
Klára nem csak jogban, de olyan képességgel is rendelkezik, hogy a törvények száraz, néha érthetetlen nyelvezetét magyarázza, mindenkinek érthető nyelvre le is fordítja azt.Szakmaiságánál csak az embersége, kedvessége nagyobb.
Szinte minden esetben tovább is figyelemmel kíséri az ügyeket, ha az szükséges. akkor a könyvtáron kívül is viszi és képviseli az ezeket. Mint említettem, ezeket ingyenesen teszi!
Klára szereti a zenét, az irodalmat, a színházat.”

 

Facebook oldalunkon  egy privát üzenetben mesélj nekünk egy történetet arról az emberről, akit megajándékoznál valamelyik élménnyel ezek közül! Az alapítvány kurátorai kiválasztják a számukra legkedvesebbeket, és november 30-ig értesítjük a feladókat, hogy az élmény-ajándék célba ér-e. S akkor tényleg  “maradjanak otthon, mert jön az Élményfutár. Bizony, bizony!

–) vissza az ÉLMÉNYKALENDÁRIUMhoz