Élménykalendárium december 12.

 

DOCUART ajándéka: 2 DVD. Füredi Zoltán rendezéseiből /Északföld ,  A hagyaték/

Az ÉLMÉNYFUTÁR saját ajándéka, amelyet Gyemesi Annának küld. Részlet a futár leveléből.

” Szerettem volna én is ajándékot küldeni valakinek, nagyon sok ismerősöm és barátom van a kerületben ezért egy ideig hezitáltam, hogy ki legyen az ajándékozott. Amikor elkezdtem a futárkodást jelentkezett egy nagyon kedves lány és elmondta, hogy vizsgafilmet készítene az ÉLMÉNYFUTÁR útjáról, szándékáról, ajándékozókról és ajándékozottakról. Néhány napig együtt jártuk a kerületet és hirtelen nagyon sok mindent megtudtunk egymásról, kiderült hogy Ő egy igazi harcos, aki orvosi pályáját otthagyva szakmát váltott és most éppen a filmszak mellett gyakornokként dolgozik egy portálnál. Nemcsak én, de a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány is sokat köszönhet neki, pikk-pakk forgatott és összevágott egy filmet. Neki szeretném Füredi Zoltán filmjeit ajándékozni!”

 

Megoldások Szobaszínháza ajándéka: 2 jegy a Főnök alsóneműben Szőlőskei Tímea és Szabó Máté szereplésével, az előadás 19 órakor kezdődik  a Púder Bárszínházban.

A Színházjegyeket IX. kerületi Babamama Gyerekruha + Játék Börze és Adventi Vásár adománygyűjtő tomboláján sorsoltuk ki és a befolyó összeget az FKA Gyerek Alapba tettük. Köszönjük a támogatást.

 

Facebook oldalunkon  egy privát üzenetben mesélj nekünk egy történetet arról az emberről, akit megajándékoznál valamelyik élménnyel ezek közül! Az alapítvány kurátorai kiválasztják a számukra legkedvesebbeket, és november 30-ig értesítjük a feladókat, hogy az élmény-ajándék célba ér-e. S akkor tényleg  “maradjanak otthon, mert jön az Élményfutár. Bizony, bizony!

–) vissza az ÉLMÉNYKALENDÁRIUMhoz