Élménykalendárium december 10.

1. Ludwig Múzeum ajándéka: 2 jegy a Beat-nemzedék /Allen Ginsberg című kiállításra, de a jeggyel megtekinthető az Égbolt másik fele – válogatás a Ludwig Múzeum gyűjteményéből című kiállítás is. Ez az ajándék egész decemberben felhasználható.

Fándly Editnek küldte Szolomájer Timi és Szilárd Nagykárolyból (Románia) a Ludwig Múzeum ajándékát. Részlet a levélből.

“Ajándékozott személy Fándly Edit lenne, akit az álmai hajtottak a csodálatosan vonzó Pestre, s néhány éve, mint diplomás művészettörténész keresi tovább önmegvalósulásának útjait. Tulajdonképp nincs ebben semmi rendkívüli. Egy partiumi kisvárosból induló apró lány tucat-története.Számomra mégis naggyá teszi az, hogy vállalja a bármily vonzó is, de nem fenékig tejfel, nagyvárosi élet olykor-olykor elmagányosító mivoltát is.”

 

2. Dandár Fürdő ajándéka: 2 belépő, egész decemberben felhasználható.

Gyüge Magdolna fiának Marcinak küldte a Dandár Fürdő ajándékát. Részlet a levélből.

“Küldeni szeretnék egy szuper ajándékot kisfiamnak,12éves Nagy Marcell Árminnak. Nagyon szeretném ennek a szuper fiúnak, aki a világot el tudja vinni a szívében akkora. Hihetetlenül jószívű, soha nem irigy./ talán néha túlzottan is./
Aki tele van művészi adottságokkal, mert nagyon szeret rajzolni,és szépen is tud. Nagyon szeret színészkedni, abban is tehetséges. Ő, a világon a legjobb bolhapiacos / valószínűleg kufár véna is folyik benne/
Értékeli a kézműves dolgokat, és szereti is készíteni azokat.
-szóval szeretnék meglepetést okozni, az én nagy fiamnak.”

 

Facebook oldalunkon  egy privát üzenetben mesélj nekünk egy történetet arról az emberről, akit megajándékoznál valamelyik élménnyel ezek közül! Az alapítvány kurátorai kiválasztják a számukra legkedvesebbeket, és november 30-ig értesítjük a feladókat, hogy az élmény-ajándék célba ér-e. S akkor tényleg  “maradjanak otthon, mert jön az Élményfutár. Bizony, bizony!

 

–) vissza az ÉLMÉNYKALENDÁRIUMHOZ