Csatlakozz a Kiskönyves Éj közösségi kampányához!

Csatlakozz a Kiskönyves Éj közösségi kampányához!

Kerületi támogatónk, együttműködő partnerünk, a Két Egér könyvesbolt az egyik első kezdeményezője annak az olvasást és a független könyvesboltokat népszerűsítő programnak, amelyre most közösségi támogatókat is keresnek! Ezt írják a szervezők magukról:

“A támogatásotokból származó összeget a könyvesbolttúrák finanszírozására, a fellépők, közreműködők tiszteletdíjára kívánjuk fordítani.

Legyél Te is Kiskönyves!

Minden támogatásként kapott forint a független könyves szakma és az olvasás kultúrájának fennmaradását szolgálja.

Miért jó a Kis Könyves Éjt erősíteni?

  • Mert olyan könyvesbolti szolgáltatások fennmaradását segíted ezzel, amelyek a 21. századi Magyarországon (is) épp kihalóban vannak, de sokan megóvásra méltónak tartjuk őket: válogatott könyvek, szakértő eladók, egyedi hangulat, személyes kapcsolatok a kereskedők és a vásárlók között, kulturális és szociális szervezőerő.
  • Mert olyan kivételes irodalmi programokon vehettek részt, amelyeknek jelentős része a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál vendégeihez köthető, de a külföldi szerzőkel való esti, kötetlen találkozás lehetőségét jelenti.
  • Mert a ritkaságszámba menő vidéki független könyvesboltok minden évben kitesznek magukért és különlegesen gazdag programokkal várják vendégeiket. Megérdemlik a külön figyelmet és a vásárlói hűségeteket!
  • Mert izgalmas érzés éjjel könyvesboltokat járni – olyankor, amikor máskor soha.

Várnak Mindenkit  szeretettel 2015. április 24-én délutántól éjfélig!

További infók a Kis Könyves Éjről .