Zárójelentésünk a Ferencvárosi Közterek Alapunkból támogatott projektekről és az együttműködéseinkről, VIDEÓVAL

Vízre (gyepre)szálló Anyahajó, öko-tudatos lakótelepi anyák közösségi Fűszerkertje, városi titkokat felfedő “Okos szobrok”, a környékbeliek előtt kapuit megnyitó Kolostor és gyerekrajzokkal élővé változó Tűzfal – egytől-egyig izgalmas civil ötletek, melyek megvalósulását támogattuk még 2015-ben, a Ferencvárosi Közterek Alapunk “Nem térkép e táj” pályázati felhívására érkezett pályázatok alapján.

Ebben a filmben azt mutatjuk be, hogy miként sikerültek ezek a projektek és milyennek értékeljük kölcsönösen a támogatói-támogatotti együttműködéseinket? A filmet Galyas Gyula önkéntesünk készítette, a korábban készült fotók és a szervezetektől kapott videók anyagait is felhasználva. Köszönjük  partnereink hozzájárulását!

Mi úgy tartjuk, hogy minden pályázati folyamatot a kuratóriumi kiértékeléssel kell befejezni. Ebben a csatolt zárójelentésben nem a támogatott projektek megvalósulásáról számolunk be, hanem a támogató-támogatott együttműködés tapasztalatait összegezzük:

KOZTEREK_ZAROJELENTES_2015_16