Aranylábú gyerekek, a SZÓDA legyen Veletek!

Aranylábú gyerekek, a SZÓDA legyen Veletek!

Április 27-én szombaton, a III. Ferencvárosi “Aput  a Kapuba” Kupa eseményén megtörténhet az, amire már 3. éve várunk! Miután az iskolák csapatai körmérkőzéseken döntik el, hogy ki a legjobb közülük, kinél lesz 1 évig a FAKK Vándorkupa, a nap show-meccsére is sor kerül. A Színészválogatott 3. alkalommal látogat el a Kupára, ahol eddig minden évben nyertek a helyiek ellen. Egyik oszlopos tagjukkal,  a színész-énekes Varga Miklóssal  Bardócz Iván készített interjút, s bár úgy tűnik, hogy  a csapatra nem jellemző az önbizalomhiány, reméljük most sikerül őket  meglepnünk! Alapítványunk Igyon egy szódát Ferencvárosért! programjának támogatói állnak ki ellenük.

Az Igyon egy szódát Ferencvárosért! csapat tagjai:

Babusa Krisztián Birs Bisztró                                     

Csikós László (  beceneve: Mr. Ferengi, igazi sokat futó, gép a pályán és zöld-fehér a vére is) és Csikós Roland ( Rolispurs, kemény, taktikus, de csupaszív játékos) – Francesco Kávéház                  

Deák Benedek és Deák László – Aqua-Nova kft.  

Nándori Márton és Horváth Ákos – Nándori Cukrászda 

Schile Péter- Manga Cowboy  

Vágvölgyi MihályVeranda Grill and Wine 

Varga Zalán (hirtelen robbantó) és Varga BálintFrisco Szövetkezeti Kocsma/Kávézó

Nem állítjuk hogy kifejezetten összeszokott csapatról van szó, egyelőre a fiúk inkább az üzleti életből ismerik egymást, mint a pályáról, de ha ferencvárosi fogyasztóik/vendégeik/barátiak kijönnek  szurkolni, a lelkesedésük bármire képessé teheti őket! A mérkőzésre 12.30 és 13.10 között kerül sor.

A Színészválogatott – Igyon egy szódát Ferencvárosért örömmeccs után kerül sor a III. Ferencvárosi “Aput a Kapuba” Kupa hivatalos eredményhirdetésére.

A Vándorkupát Anne Marshall Zwack, Zwack Péter özvegye, a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány 100 Barátja támogatói körének egyik legelső tagja adja át a győztesnek.