A Csigadomány kísérlet 328.892Ft-ot hozott

A csigának háza van, kalapja nincs. De ha lenne, most megemelné a támogatóink előtt!

Eddig 328.892 Ft-tal támogatták adományozóink a sikeres félmaraton kísérletet. KÖSZÖNJÜK!

December 2-án összeült a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány kuratóriuma, és egyhangúlag úgy döntött, hogy a befolyt támogatás a Ferencvárosi Közterek Alapba kerüljön, amely januárban ír ki pályázatot helyi civil kezdeményezések támogatására. Ki tudja, talán pont egy városi futóknak szóló köztéri kezdeményezésre fog majd valaki pályázni… Az Alapról itt írunk bővebben. Mind a pályázat megjelenéséről, mind az eredményéről, mind a támogatások révén megvalósuló programokról be fogunk számolni facebook oldalunkon is.

A részletek, előzmények: 

 

 

 

 

 

 

A Csiga befutott, gyűlik az adomány

Kurátortársunk, Barna Era Csigadomány kísérlet akciója sikerült, Era lefutotta élete első félmaratonját! GRATULÁLUNK és Vele örülünk! Az FKA csapatából többen a helyszínen is szurkoltak, de rajtuk kívül is több százan drukkoltak hogy sikerüljön a kísérlet. Aki az elmúlt 1 hónapban, a facebook eseményként is meghirdetett egyéni adománygyűjtő akcióhoz csatlakozott , az azt vállalta, hogy telepatikusan támogatja a próbatételre vállalkozó kurátort és ha sikerül neki a kitűzött célt teljesíteni, akkor minimum 1000 Ft-ot adományoz a Ferencvárosi Közösségi Alapítványnak.  A verseny előtt 213-an csatlakoztak, ami elvben máris azt jelentené, hogy a minimális támogatási összeg befolyása mellett már több, mint 200 ezer Ft érkezhetne az alapítvány számlájára. Viszonyításként, idén először írt ki  szervezetünk pályázatot a Ferencvárosi Gyerekalapban összegyűjtött pénzből, és három  izgalmas program is 200 ezer Ft-os támogatásban részesült.

A támogatásokat e héten péntekig várjuk átutalni, a három előre meghirdetett kategória szerint:

Ajánlatok adományozásra:
1000Ft: Csak lazán!
2000Ft – 5000Ft: Fuss, Era, fuss!
5000Ft felett : Hosszú távokat, nagy flasheket!

Az FKA számlaszáma: OTP 11709002-20130381. Az utalás közleményében, kérjük, tüntesse fel mindenki hogy : “A Csigadomány kísérlet”

MINDEN TÁMOGATÁST KÖSZÖNÜNK!!

Hamarosan beszámolunk arról is, hogy mennyi pénz jött össze és hogy mire is fogja a 9 tagú  kuratórium – a kezdeményező kurátor kérésének megfelelően – felelősen fordítani azt az összeget!

Na, de hogy milyen volt a futás? Kurátorunk személyes hangú élménybeszámolója szóban és képekben itt olvasható.

Az alábbi képeken néhány menetkép és  a verseny utáni pillanatokban készült kurátori csoportkép látható: