SZJA 1% -os felajánlásról szóló tudnivalók és letölthető nyilatkozat

Az SZJA 1 %  felajánlással kapcsolatos tudnivalók:
Lehetőséged van arra, hogy amennyiben hozzájárulsz, információt kapjunk arról, hogy tőled érkezett a felajánlás (név, levelezési cím, e-mail cím). Kérünk, X-eld be a hozzájárulást, hogy megköszönhessük neked azt, és később tájékoztathassunk tevékenységünkről, eredményeinkről és rendezvényeinkről, valamint  és természetesen felajánlásod felhasználásáról.

Ha a NAV nyomtatványkitöltőjét használtad, akkor az EGYSZA lapot töltsd ki a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány adószámával: 18276462-1-43 és nyomtasd ki, majd add postára az adóbevallásoddal együtt, vagy küldd be az ügyfélkapun keresztül.

Fontos! Ha meghatalmaztad a könyvelődet, hogy elkészítse és beküldje a bevallásodat, akkor meg kell hatalmaznod arra is külön, hogy az 1%-os rendelkező nyilatkozatodat is beküldhesse!


Ez is fontos!
Ha már beküldted az adóbevallásod, de nem rendelkeztél az 1%-ról, vagy egyszerűsített bevallást adtál le, vagy a NAV készítette el a bevallásodat, akkor a következőket kell tenned:

Kérünk, nyomtasd ki a letölthető nyilatkozatot, vágd le ezt a nyilatkozatot 20EGYSZA_nyomtatvanykep_FKA ,  töltsd ki az adataiddal értelemszerűen, majd tedd be egy lezárt borítékba. Ne feledd! A borítékra rá kell írnod a SAJÁT adóazonosító jeledet, és írd alá a „ragasztáson átnyúlóan”. Ha ezzel megvagy, akkor tedd bele egy másik borítékba és add postára a bejelentett lakóhelyeden illetékes NAV címére legkésőbb MÁJUS 20-ig!

Köszönjük szépen, hogy időt szántál ránk és támogattál minket!