FAKK 2011 támogatói

Az I. Ferencvárosi „Aput a Kapuba“ Kupa támogatóinak sokszínűségével és hosszú listájával szeretnénk bizonyítani a helyi ügyek támogatásának népszerűségét:

A részt vevő iskolák sportéletét és szabadidős tevékenységét a Bitu‐Bau Építőipari Vállalkozó Kft., a Csárdi & Csárdi Kft., a Kalotherm Zrt., a SEM IX. Városfejlesztő Zrt., a Shiraz Étterem, a TRX Consulting Kft. és a Tűzoltó 71‐75a Ingatlanfejlesztő Kft. támogatta pénzbeli adományokkal.

Az iskolák számára a helyszínen gyűjtött támogatást a Ferencvárosi Közösségi Alapítványt Szervező Csoport, az Írisz Családi Kör, a Zöld Kakas Líceum, a Vagány Nők Klubja, valamint Winchester Elica és Sztojka József.

A FAKK‐vándorkupát és az érmeket a SEM IX. Városfejlesztő Zrt., a kupán első helyezettnek járó pénzjutalmat a Ferencvárosi Európai Integrációs és Vállalkozásfejlesztési Egyesület ajánlotta fel.

A sportteljesítményért járó jutalmakat a Medence Csoport, a Nándori Cukrászda, a Ráday Sohó Egyesület tagjai (IF kávézó, Gotti Étterem, Ráday Könyvesház, Trattoria Étterem, Pesti Vendéglő, Pink Cadillack), a Zwack Unicum Nyrt., valamint Szűcs Attila és Winchester Elica, illetve a TRAFÓ, a Művészetek Palotája, a Bárkaszínház, a Stúdió K, a Nemzeti Színház és a Ludwig Múzeum biztosította.

A kupa megrendezéséhez természetbeni támogatást nyújtott az Adverticum Zrt., az Aquanova Kft., a Bohus Biztonsági Szolgálat, a Boráruda, a Cyber Dürer New Media, a Nándori Cukrászda, a P‐T Műhely Kft., a Pontos Idő Kft. és a Veranda étterem.

Ezúton is köszönjük támogatásukat!