ÁLLANDÓ ÖNKÉNTESEINK

 

Az alapítvány közösségért végzett munkáját nagyra becsülöm. Természetes dolog, hogy érdemeihez méltó növekedése folyamatosan megköveteli a megfelelő szintű technikai háttér biztosítását a pénzügyi tervezés és kontrolling területén is. Öröm számomra, hogy ebben a témában, másfél évtized alatt összegyűlt szakmai tudásommal segíthetem Őket.

MÁTÉ ENDRE

 

 

Feco

Ráday utcai lakosként és kerületi civil szervezeti munkatársként évek óta önkénteskedem az alapítványnak. Biopolitikai szakértőnek tartom magam, a Kék Pont Alapítvány program-koordinátoraként dolgozom, és munkatársaimmal elsősorban holisztikus szemléletű egészségprogramokat tervezünk, valósítunk meg. Szenvedélyes budapesti urban golfer vagyok, a Babilon Nyulai  Kerékpáros Egyház alapítója és egyházfője, Kegytárgyas Feri néven pedig bizarr vallási tartalmú tárgyak gazdáit keresem az interneten. A Tilos Rádió műsorkészítőjeként nagy lehetőségeket látok a hazai pop up rádiózás fejlődésében. Innen jött a Rádió Ráday lokális hangulatú közösségi netrádió ötlete is, amelyet az FKA hozott létre, én pedig az  egyik állandó műsorvezetőjeként örömmel veszek részt benne.

DÁVID FERENC

 

poFontosnak tartom az önkénteskedést, így az emúlt években több civil szervezettel is dolgoztam önkéntesként. Emellett több szálon is kötődöm a Ferencvároshoz, laktam és dolgoztam, dolgozom is itt. Így nem is volt kérdés, hogy amikor az egyik alapító jó barátom megkért egy fordításra az FKA számára, akkor igent mondok. Később aztán hatalmas élmény volt besegíteni az első Élő Adás és Swimathon lebonyolításába, nyomon követni új kezdeményezések elindulását, tanulni az alapos és profi munkából és érezni a megbecsülést, amit az FKA önkénteseként kaptam. Üdítő és inspiráló a szemlélet, a csapat és a kreativitás – remélem, még sokáig lesz lehetőségem ebből tanulni.

POLYACSKÓ ORSOLYA

 

Benedek_Balazs_BB_profile_pictureKözel 40 éve ferencvárosi lakosként ezer szálon kötődöm a kerülethez. Itt dolgozom munkatársaimmal, ide járnak iskolába gyerekeim. Nagy öröm számomra, hogy támogatni tudok egy ilyen aktív civil kezdeményezést szakmai és informatikai tanácsaimmal.

 

BENEDEK BALÁZS

 

krumplib_250Fotográfus, képszerkesztő, videógráfus vagyok. A 2007-2010 között létezett “Kincsünk a piac – Hunyadi tér” civil csoport alapítója és (egyik) médiafelelőse. A Swimathon 2016 videó készítője. Részt vettem az első és a második Rádió Rádai kitalálásában és dokumentálásában.

Fotóim itt nézhetők. Videóim itt nézhetők.

 

KRUMPLI BÉLA

Fiatalként kerültem kertvárosi budaiként a Ferencvárosba, és azóta itt lakom, már a negyedik lakhelyen, és szerintem nem is fogok innen elköltözni. Nagyon megszerettem a belvárosi nyüzsgés és a sok zöld terület keverékét, itt érzem otthon magam. Nagyon megörültem, amikor tervező grafikusként lehetőség nyílt arra, hogy visszaadjak a kerületnek valami keveset azok után, hogy mennyit kaptam az elmúlt években.

BALOGH RÉKA

 

az FKA állandó önkéteseA nyilvánosság működéséről felgyűlt ismereteimet szeretném az alapítvány rendelkezésére bocsátani. Szeretném, ha Ferencvárosban is egyre több önálló, felelős ember tenne és tehetne a közvetlen környezetéért. Az alapítványnál hozzáértőbb és hitelesebb közeget a feladat megoldására nem nagyon tudok elképzelni.

BARDÓCZ IVÁN

 

 

Gyetvai ZsuzsaRégóta szerettem volna önkéntes lenni, de nem gondoltam volna, hogy videókészítéssel is tudok egyszer segíteni. Pár éve foglalkozom videózással és nagy kihívásnak tartom úgy felvenni és megvágni valamit, hogy az visszaadja az az adott esemény hangulatát  még akár azoknak is, akik nem tudtak jelen lenni. Lenyűgöz, hogy milyen nagy öröm visszanézni egy-egy korábbi eseményt és felelveníteni az élményeket. Ebben szeretnék segíteni az alapítványnak és remélem, hosszú távon részese lehetek ennek a családias csapatnak.

GYETVAI ZSUZSA