Köszönettel tartozunk…

Köszönettel tartozunk mindazoknak az önkéntes segítőknek, akik szaktudásukkal, információval, tanáccsal vagy a két kezükkel segítik a Ferencvárosi Közösségi Alapítványt.

Honlapunk elkészítésében

Husszerl József (pafi.hu), Benedek Balázs (skawa.hu), Lévai Kriszti, Szabó Hédy (adverticum.com), Kővári Gábor (cyberdurer.hu) és Varga Dániel segített. A 2012-es FAKK-Kupa eseményeit Steiner Gábor fotói örökítették meg. A szerződésekhez kacsolódó táblázatos adatrögzítésben Radics Tánya kelt segítségünkre. Jászai Andrea gyűjtötte, készítette és kínálta a gyógyteákat a Nyitott Udvarban tartott adománygyűjtő akción (2012.szeptember). Lekeny Hajnal az első állandó önkéntesünk volt 2013-ban! A világhírű kettes villamos  SÜTIKOMMANDÓSAI a Corvinusról – Süteményt egy mosolyért cserébe: Cseke Lilla, Herczog Andrea, Nyerges Enikő, Perge Nándor, Tischler Tamara, Szín János (oktatók: Matolay Réka és Pataki György). Az Élménykalendárium plakátjait Bérczes Tamás programozta a honlapon.

Az oldal feltöltés alatt!!