Élménykalendárium, VIDEÓS JÁTÉKKAL!

Élménykalendárium, VIDEÓS JÁTÉKKAL!

December 15 és 24. között, 10 napon át nyitogatjuk az Élménykalendárium ablakait, mögöttük mindig egy-egy jó kerületi találkozással. Ahogyan korábban is ígértük, hol itt, hol ott  pillanthatják majd meg a járókelők, városlakók a Kék Madarat,  Élményfutárunk jóvoltából. Minden ablaknyitás után facebook- játék lehetőség! Azok között, akik  a legtöbbször megosztják a videókat a játékról szóló kísérő szöveggel együtt, és válaszolnak napi kérdésünkre privát üzenetben, kisorsolunk egy vacsora meghívást, a Púder Bárszínház és Galéria és a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány közös ajándékaként.

Köszönjük önkénteseinknek az együttműködést: a csodás sütiket elkészítő kerületi nők felajánlásait, a filmes csapatból Arányi Vanda, Győri Márk és Galyas Gyula munkáját, és grafikus barátunk,  Gross András Soma segítségét.

Boldog Karácsonyt, Ferencváros!

December 15-én az Élményfutár  közmunkásokkal találkozott.

 

December 16-án az Élményfutár a Mester utcai orvosi rendelőbe látogatott.

 

December 17-én az Élményfutár a Nagycsarnokban járt.

 

December 18-án Kék Madár a Két Egérben.

 

December 19-én Kék Madár a Ferencvárosi Tanodában. Horváth Kristóf színész-slammerrel és a srácokkal.

 

December 20-án Kék Madár az Írisz Családi Körben.

 

December 21-én Kék Madár a Pressly Ridge csapatánál.

 

December 22-én Élményfutár az aluljáróban.

December 23-án a Molnár Ferenc Általános Iskolában.

Interjú az Élményfutárral, Miklusicsák Alízzal itt.

December 31-én a játékot lezártuk és kisorsoltuk a nyertest!

Az idei Élménykalendárium 10 napja alatt sorban nyitogattuk ki az ablakokat, mindegyik mögött egy-egy ferencvárosi találkozással. Élményfutárunk, Miklusicsák Alíz kurátor társunk – vállán a Boldogság Kék Madarával – kerületi önkéntesek süteményeit vitte el más kerületi ismeretleneknek és ismerősöknek. A találkozásokról született videósorozatunk megtekinthető a honlapunkon is, www.ferencvarosi.kozossegialapitvany.hu. Minden videóhoz feltettünk egy kérdést is, és tegnap, ígéretünkhöz híven, a legtöbb helyes választ beküldöttek közül kisorsoltuk azt a szerencsés nyertest, aki januárban élvezheti a Púder Bárszínház és Galéria és a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány közös ajándékát, egy 20 ezer Ft-os vacsora meghívást. Miután tegnap, szűk körben magunk is kiértékeltük az idei Élménykalendárium akciónkat a kerületi Dandárfürdő újonnan megnyílt, külső, gőzölgő vizű medencéjében- megtörtént a sorsolás.

Gratulálunk a győztesnek, Garai Mixi ferencvárosi lakosnak és köszönjük minden játékosnak az aktív részvételt, követőinknek az egész éves figyelmet, támogatást!

KÉPEK ITT!

 

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK ÉS KÍSÉRJETEK FIGYELEMMEL MINKET 2015-BEN IS!
Az FKA kurátorai