Élménykalendárium december 13.

Krétakör ajándéka:  WORKS című DVD csomag.

A Krétakör ajándékát Papp Mártának a Deák-Benedek család küldte. Részlet a levélből.

“Papp Márta, a Bakáts téri iskolában franciát tanít és ő tartja színjátszó szakkört. Ez utóbbi az iskola éke és büszkesége- Márta nem darabokat tanít be, hanem a gyerekek gondolataiból, történeteiből formál előadásokat – A bemelegítést például az Amelie zenéjére tartották mindig, és a gyerekek azóta is, ha ezt a zenét hallják, azt mondják, emlékszel, erre melegítettünk be színjátszón.
Az egyik darab, a Piu-Piu (amit a Francia Intézetben is bemutattak), egy beteg kisfiúról, Andrisról szólt, aki a darab végén meghalt. Álmában, hatalmas fehér állatokat látott – ezeket lepedőkből, japán óriásbábok módjára mozogatták a szereplők, kék UV fénnyel megvilágítva. Ez a kép máig sokszor eszünkbe jut… Szeretném, ha Márta néni tudná, hogy életreszóló meghatározó élményeket adott a családunknak, és ezt szertnénk neki viszonozni: Deák-Benedek család”

Két egér könyvesbolt ajándéka: 4000 ft. értékű könyvutalvány. Választani lehet a Két egér könyvei közül.

Szűcs Teri a Baranyi családnak küldte a Két Egér könyvesbolt ajándékát.

“Nagyon kedves barátaimnak szeretnék ajándékot kérni. Ők a Baranyiék a Bakáts térről. A legjobb vendéglátók, rengeteg barátjuk és hatalmas rokonságuk van. Az anyuka neve: Baranyi Krisztina, az ő nevére kérnék ajándékot. Kisfiával, Norbival a dec. 16-i programra vágynak, a Két Egér Könyvesboltba. Azt szeretném még elmesélni róluk, hogy a család tagjai rengeteg segítő csoportban, szervezetben tevékenykednek, a Greenpeace-nél éppúgy, mint a 2009-es támadássorozatban érintett cigány családokat segítő csoportban, és még rengeteg helyen. Nagyon jószívűek, pompás a humoruk, a legkisebb családtagnak, Norbikának is. A család igazi multikulti-család, éppúgy vezetnek tőlük szálak Salgótarjánba és a cigány kultúrába, mint például Algériába.”

Facebook oldalunkon  egy privát üzenetben mesélj nekünk egy történetet arról az emberről, akit megajándékoznál valamelyik élménnyel ezek közül! Az alapítvány kurátorai kiválasztják a számukra legkedvesebbeket, és november 30-ig értesítjük a feladókat, hogy az élmény-ajándék célba ér-e. S akkor tényleg  “maradjanak otthon, mert jön az Élményfutár. Bizony, bizony!

–) Vissza az ÉLMÉNYKALENDÁRIUMHOZ