dec. 13. ÉLMÉNYKALENDÁRIUM

december 13. csütörtök 12-15 óra: Fürdőzés és vizimasszázs a Dandár Fürdőben!
30% kedvezmény a  belépő árából és ingyenes vizi masszázs. Dandár utca 3-7.

“Ma a világon alkalmazott masszázs kezelések sorában a leghatásosabbnak tartottak a vízi masszázs terápiák, melyek igen jelentékeny preventív és terápiás jellegüket nagyon erős lazító hatásuknak köszönhetik.
A csak vízben megvalósítható sajátos ringató mozdulatok sora, egy ideális magzati időszakra jellemző “szerviz” állapotba hozza a kezelt személyt, aki lénye ebben a megváltozott lelki és tudati állapotban képessé válik a korábbi blokkok alól felszabadulva mintegy újra kódolódni.

Egy vízi masszázs kezelés pszichés hatásai mellett számos fizikai állapot javulást is hoz az által, hogy a kezelés során a pontnyomásos Shiatsu (acupressura) technikán túl a csigolya oszlopra, az ízületekre és a vázizomzatra ható jótékony lazító, nyújtó, csavaró, húzó, mozdulatokat alkalmaz a kezelő – olyan medencében, amelynek vize 35-35,5 C°-os (indifferens) hőmérsékletű.

° A fizikai hatások közül néhány:
csökkenti a szorongást
oldja a depressziót, a stresszt →tovább

° Kinek ajánljuk a kezeléseket?

Annak, aki ugyan elégedett az egészségével, de eleme a víz
és egy semmihez sem hasonlítható élményben áramlana vele, benne. → tovább

Vízi masszázs terápiák – Watage
Előzetes – SMS/e-mail-ben történő – időpont egyeztetés után.
Mobil: 70/368 10 93
E-mail: [email protected]

Ajándékozók: Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt és Tihanyi Zsuzsanna, ferencvárosi lakos, masszőr

december 13. csütörtök 16.30-18.30 óra: Karácsonyi készülődés a Kuckóban! Piciktől a nagyszülőkig mindenkit várnak.
Dési Huber Művelődési Ház, Toronyház utca 17/b.

A Dési Huber Művelődési Ház földszintjén az Írisz Családi Kör és a Medáliák karácsonyi készülődésre várja a József Attila-lakótelep és a kerület kisgyerekes családjait és a karácsonyi készülődés lázában égő nagymamákat és nagypapákat is.

A piciket a MEDÁLIÁK-tól, Mezei Erzsike várja Karácsony a Mesekuckóban! Mese és drámajáték kicsiknek és nagyobbaknak. Játszunk a szavakkal, a tárgyakkal, a térrel, a fantáziával. A nagyobbak díszcsomagoló papírokat készíthetnek Borbényi Évi segítségével, kruplipecséttel és sok fantáziával.

A felnőtteknek „kedvenc süteményem receptje” cserebere programot hirdetünk.

Van kedvenc süteményed, amire büszke vagy?

Az Írisz Családi Kör és a Vagány Nők Klubja tagjai maguk sütötte süteménnyel versenyre és kínálásra hívnak vele! Előfordult már, hogy elakadtál a konyhában? Egy sütemény valamiért nem úgy sikerült, ahogy te szeretted volna? Meglepetésvendégünk: a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány tiszteletbeli kurátora, a kerület híres-neves cukrásza Nándori László, válaszol a kérdéseidre.

Ajándékozók: Írisz Családi Kör, MEDÁLIÁK, Vagány Nők és a Nándori Cukrászda

ÉLMÉNYKALENDÁRIUM NAPRÓL-NAPRA

Az ÉLMÉNYKALENDÁRIUM a Ferencvárosban programsorozat mottója: “Helyben, közösen”. 2012.december 8 és 16.-a között közel húsz ingyenes program várja a kilencedik kerületben élőket, dolgozókat, és a Ferencvároshoz kötődőket.Buzdítjuk a kerületieket, vegyenek részt, ismerjék meg egymást, hiszen mindenki adhat valamit a közösségének, ahogyan sokat kaphat is tőle.