Élménykalendárium december 16.

Megoldások Szobaszínháza ajándéka: 4 jegy a Ünneprontók Urbán Andreával és Hegedűs Miklóssal, az előadás 19 órakor kezdődik  a Púder Bárszínházban.

A Színházjegyeket IX. kerületi Babamama Gyerekruha + Játék Börze és Adventi Vásár adománygyűjtő tomboláján sorsoltuk ki és a befolyó összeget az FKA Gyerek Alapba tettük. Köszönjük a támogatást.

Trafó ajándéka: 2 jegy a Dollár Papa Gyermekei: Szerelem című előadásra, mely 19 órától látható.

Margitházi Beja Zsófinak küldte a Trafó ajándékát. Beja vezetéknevet nem írt, de az Élményfutár mindenkit ismer a kerületben. Részlet a levélből

“Nyár végén két hétre kikapcsolták a gázunkat, és sok, bonyolult tranzakció nyomán a gáztalan heteket végül Zsófi két platnis rezsójával vészeltük át — amit azóta se bírtam visszavinni neki, pedig már többször próbáltuk összehozni :)( Bocs Zsófi, jövő héten tutira elviszem!) Amíg a rezsó (alias Rezsőke) nálunk volt, született róla egy videó is, a Gallery by Night *Betűszedés* című kiállítására:
De a lényeg az tehát, h. Zsófi, aki állandóan bringával jár, a hátán hozta el a Rezsőkét, és így is kell majd visszavinnie, ha végre visszaszállítom neki az IF-be. Mindezekért a fizikai fáradalmakért, és kárpótlásul a késésért, valamint azért, mert vicces ajándékkal ígértem meglepni a kölcsön-rezsóért cserébe”

Facebook oldalunkon  egy privát üzenetben mesélj nekünk egy történetet arról az emberről, akit megajándékoznál valamelyik élménnyel ezek közül! Az alapítvány kurátorai kiválasztják a számukra legkedvesebbeket, és november 30-ig értesítjük a feladókat, hogy az élmény-ajándék célba ér-e. S akkor tényleg  “maradjanak otthon, mert jön az Élményfutár. Bizony, bizony!

–) vissza az ÉLMÉNYKALENDÁRIUMhoz