Élő Adás 2018 Meghívó

Élő Adás 2018 Meghívó


“Ebből több is kéne  a városban és tv-műsort kéne belőle csinálni!”  –

Lőke András, az ittlakunk.hu portál tulajdonosa

Szeretettel várjuk a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány IV. Élő Adás közösségi adományozói estjén, ahol három ferencvárosi kötődésű közösség mutatja be projektjét: a Konkáv Közösségi Tér és Prevenciós Műhely, a Mighelp Egyesület és a Studium Generale Alapítvány munkáját támogathatja.

Jöjjön el és élje át velünk annak az örömét, amikor magánemberek, vállalkozók, közösen járulnak hozzá mások életének könnyebbé, boldogabbá tételéhez!

EloadasLogo

Az Élő Adás a londoni The Funding Network által működtetett, világszerte sikeres adománygyűjtő rendezvény adaptációja, melyet alapítványunk rendezett meg először Magyarországon. Az elmúlt három évben már kilenc projektet tudtunk ily módon támogatni, közel 8 millió forinttal, többek közt közösségi kertet, dokumentumfilmes műhelyt, művészetterápiás képzést, városi emlékezetkutatást, családi tábort, skandináv témájú konferenciát.

Az Élő Adás egy zártkörű, exkluziv közösségi esemény. A regisztráló vendégeinktől azt kérjük, hogy az est folyamán minimum 10 000 forinttal támogassanak egy nekik tetsző projektet!

Vendégeinket november 29-én, csütörtökön 18:00-tól állófogadással várjuk a Corvin Hotel rendezvénytermében (1094 Budapest, Angyal u. 31.) Részvételi szándékát, kérjük ezen a linken jelezze! A műsor 18:30-kor kezdődik, és várhatóan 21:00-kor ér véget.

További kérdéseivel keresse Miklusicsák Alíz kurátort, a miklusicsakaliz@gmail.com címen!

Az est természetbeni támogatóinak köszönjük felajánlásaikat!

 

Corvin_logo
nandori_cukraszda_logo_220x200

duzsilogo-300x165

 

Costes 2

SutiflottaLogo